use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Witloofvelouté met room en dragonblaadjes

Witloofvelouté met room en dragonblaadjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 dl light room
  • 1 l witloofvelouté kant en klaar
  • 2 eetlepels dragonblaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng de inhoud van de witloofvelouté met 650 mi water op een matig vuur aan de kook.
  2. Verlaag het vuur tot onder het kookpunt en voeg de light room toe.
  3. Blijf ondertussen goed roeren.
  4. Voeg op het einde de dragon toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.