use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Witlofroomsoep met garnalen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
vis
soep
recipe image Witlofroomsoep met garnalen
  • 4 stronkjes witlof
  • 6 dl Knorr Finesse Bouillon Groenten
  • 2,5 dl Solo Crèmefine Licht
  • 150 g garnalen
  • bieslook, als garnering
  1. Maak de witlof schoon en snijd de stronkjes in grove stukken. Kook ze gaar in de groentebouillon.
  2. Pureer de witlof met de bouillon en zeef de soep. Voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe en laat de soep op laag vuur een beetje inkoken.
  3. Roer de garnalen erdoor en laat ze nog even mee verwarmen. Garneer de soep tot slot met wat fijngeknipte bieslook en serveer.
Combineer de witlofroomsoep met bruin stokbrood en een salade van waterkers, avocado en romige dressing.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.