use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Waterkersstamppot
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Waterkersstamppot

Waterkersstamppot

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg bloemige aardappels
  • 4 bosjes waterkers
  • 8 el light room
  • 2 el Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in circa 20 minuten gaar in water met zout.
  2. Hak de waterkers grof. Stamp de aardappels met de light room en de vloeibare margarine tot een smeuïge puree. Meng de waterkers erdoor en breng de stamppot op smaak met zout en peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.