bijgerecht        
    
Warme spinaziesalade met feta
Geef score
Kooktijd10 min
Porties4 porties
  - 300 g spinazie
 - 3 lente-uitjes
 - 8 zwarte olijven, zonder pit
 - 3 kneepjes Solo Vloeibaar
 - 100 g bacon, in dunne reepjes
 - 150 g kerstomaatjes
 - 1.5 el azijn
 - 1 flinke mespunt gedroogde oregano
 - 125 g fetablokjes
 
- Was en droog de spinazie. Snijd de lente-uitjes in ringetjes en de olijven in plakjes.
 - Verhit de vloeibare margarine en bak hierin op laag vuur de baconreepjes en lente-ui. Voeg na ongeveer 4 minuten de kerstomaatjes toe en warm ze even goed op.
 - Schenk de azijn erbij en strooi de oregano erover. Warm het nog even door en schep het dan bij de spinazie. Hussel alles door elkaar.
 - Garneer de salade met de feta en olijven.
 
Lekker met gebakken aardappelpartjes in de schil en gegrilde of geroosterde entrecotes.


  
  
  
  


