use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Warme spinaziesalade met feta
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Warme spinaziesalade met feta

Warme spinaziesalade met feta

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 300 g spinazie
  • 3 lente-uitjes
  • 8 zwarte olijven, zonder pit
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 100 g bacon, in dunne reepjes
  • 150 g kerstomaatjes
  • 1.5 el azijn
  • 1 flinke mespunt gedroogde oregano
  • 125 g fetablokjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was en droog de spinazie. Snijd de lente-uitjes in ringetjes en de olijven in plakjes.
  2. Verhit de vloeibare margarine en bak hierin op laag vuur de baconreepjes en lente-ui. Voeg na ongeveer 4 minuten de kerstomaatjes toe en warm ze even goed op.
  3. Schenk de azijn erbij en strooi de oregano erover. Warm het nog even door en schep het dan bij de spinazie. Hussel alles door elkaar.
  4. Garneer de salade met de feta en olijven.
Lekker met gebakken aardappelpartjes in de schil en gegrilde of geroosterde entrecotes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.