use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Warme champignonsflan
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Warme champignonsflan

Warme champignonsflan

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 75 g Solo Vloeibaar
  • verse marjolein
  • zout
  • 0,5 dl light room
  • Solo Vloeibaar voor de bakvormpjes
  • 2 uien
  • 2 teentjes look
  • 750 g champignons mengeling
  • 4 eieren
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smeer bakvormpjes in met Solo Vloeibaar.
  2. Snij de champignons in stukjes en roer ze door de eieren.
  3. Mix tot bijna glad. Voeg er de Solo Vloeibaar, de look, de uisnippers en de light room aan toe.
  4. Breng op smaak met peper en zout en marjolein.
  5. Giet in de bakvormpjes en laat ze in een warmwaterbad garen gedurende 20 minuten op 160° C.
  6. Dien op met een groene sla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.