use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Warm ijs met veel fruit
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Warm ijs met veel fruit

Warm ijs met veel fruit

De tijd dat je frambozen alleen in juli kon proeven is gelukkig allang voorbij.

Vers zomerfruit wordt ook in de winter aangeboden, maar dan
als een luxe-lekkernij.

Voordeliger zijn diepvriesvruchten of een lekkere vruchtensorbet.

De tijd dat je frambozen alleen in juli kon proeven is gelukkig allang voorbij.

Vers zomerfruit wordt ook in de winter aangeboden, maar dan
als een luxe-lekkernij.

Voordeliger zijn diepvriesvruchten of een lekkere vruchtensorbet.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 4 ovenvaste schaaltjes
  • 2 eiwitten
  • 100 gram suiker
  • Carte d'Or Sorbet framboos
  • rode diepvriesvruchten
  • een paar muntblaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Klop de eiwitten samen met de suiker stijf.
  2. Schep in elk schaaltje een bolletje Carte d'or.
  3. Verdeel hierover de diepgevroren vruchten.
  4. Leg vervolgens een toef van het stijfgeklopte eiwit over de vruchten, zodat het hele schaaltje afgedekt is.
  5. Zet de gevulde schaaltjes onder de grill, totdat het eiwit lichtbruin is geworden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.