use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Waldkorn sandwich met zongedroogde tomaat en geitenkaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Waldkorn sandwich met zongedroogde tomaat en geitenkaas

Waldkorn sandwich met zongedroogde tomaat en geitenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Becel Light
  • 8 sneden Waldkorn brood
  • 350 g geitenkaas
  • 8 zongedroogde tomaten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Besmeer 4 Waldkorn boterhammen met Becel Light en verkruimel er verse geitenkaas over. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en verdeel die over de geitenkaas.
  2. Dek af met de overige boterhammen. Snijd diagonaal doormidden en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.