Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Verwijder de draden van de haricots verts en de sugarsnaps. Breng water met zout aan de kook en voeg de sugarsnaps toe. Kook ze ongeveer 2 minuten. Voeg dan de haricots verts en de doperwtjes toe. Breng het water weer aan de kook en laat de groente verder gaar worden in ongeveer 3 minuten. Giet af.
Doe de vloeibare margarine en de honing in de pan en roer dit goed door. Voeg de uitgelekte groente erbij en schep dit voorzichtig om. Strooi de walnoten erover en serveer.
Lekker met aardappeltortilla en kalfs- of varkensoesters met mosterdsaus:
Maak de tortilla warm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak het vlees rondom in 6 à 8 minuten gaar. Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
Blus de pan met de bouillon. Voeg de crème fraîche toe, roer de mosterd erdoor en laat de saus nog 2 minuutjes zachtjes pruttelen.