Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
buffet

Viva Mexico salade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
voorgerecht
Vegetarisch
salade
recipe image Viva Mexico salade
  • 6 tomaten
  • 8 minimaïskolfjes
  • 1 blik rode bonen
  • 1 rode ui
  • 1 avocado
  • 75 g geraspte jonge kaas
  • 0.5 bosje koriander
  • voor de dressing:
  • 1 dl Bertolli extra vierge olijfolie
  • 3 el citroensap
  • 0.5 el tacokruiden
  1. Was de tomaten en halveer ze. Verhit de BBQ, grillplaat, grill of grillpan en rooster de tomaten en maïskolfjes.
  2. Laat de rode bonen uitlekken. Pel de ui en snijd deze in ringen. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukken.
  3. Roer in een kommetje een dressing van olijfolie, citroensap en tacokruiden. Verdeel de tomaten, maïskolfjes, avocado, uiringen en bonen over een serveerschaal en besprenkel de salade met de dressing. Strooi er de geraspte kaas en gehakte koriander over en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.