use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Viva Mexico salade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Viva Mexico salade

Viva Mexico salade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 6 tomaten
  • 8 minimaïskolfjes
  • 1 blik rode bonen
  • 1 rode ui
  • 1 avocado
  • 75 g geraspte jonge kaas
  • 0.5 bosje koriander
  • voor de dressing:
  • 1 dl Bertolli extra vierge olijfolie
  • 3 el citroensap
  • 0.5 el tacokruiden

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de tomaten en halveer ze. Verhit de BBQ, grillplaat, grill of grillpan en rooster de tomaten en maïskolfjes.
  2. Laat de rode bonen uitlekken. Pel de ui en snijd deze in ringen. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukken.
  3. Roer in een kommetje een dressing van olijfolie, citroensap en tacokruiden. Verdeel de tomaten, maïskolfjes, avocado, uiringen en bonen over een serveerschaal en besprenkel de salade met de dressing. Strooi er de geraspte kaas en gehakte koriander over en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.