voorgerecht
Visrolletjes in geroosterde paprikasaus
Maar een halfuur om te koken vanavond? Kijk: deze visrolletjes in geroosterde paprikasaus zijn wat je zoekt. Een lekker simpel Italiaans gerechtje dat je zonder moeite op tafel tovert.
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 2 theelepels paprikapoeder
- 2 eetlepels geraspte kaas
- 200 g scholfilet
- 2 eetlepels Solo
- 2 theelepels oregano
- 0.5 pot geroosterde paprika's
- 2 rode uien
- 0.5 blik gepelde tomaten
- 1 mespunt cayennepeper
- 200 g kabeljauwfilet vers
- Doe de geroosterde paprika's over in een vergiet en spoel deze af met ruim water, l uitlekken en snij ze in grote stukken.
- Pel en snipper de uien.
- Verhit 1 eetlepel Solo in een ruime pan en bak de ui glazig.
- Voeg de paprikastukken toe en bak deze kort mee
- Voeg de tomaten toe met de oregano.
- Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel Solo.
- Snij de filets in de lengte doormidden en bestrooi de filets met paprikapoeder.
- Rol de filets op en leg deze in de ovenschaal.
- Pureer het paprika-tomaat mengsel in de keukenmachine of blender.
- Verdeel de saus over de visrolletjes en strooi de kaas erover heen.
- Plaats de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven.
