use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Visrolletjes in geroosterde paprikasaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Visrolletjes in geroosterde paprikasaus

Visrolletjes in geroosterde paprikasaus

Maar een halfuur om te koken vanavond? Kijk: deze visrolletjes in geroosterde paprikasaus zijn wat je zoekt. Een lekker simpel Italiaans gerechtje dat je zonder moeite op tafel tovert.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 2 eetlepels geraspte kaas
  • 200 g scholfilet
  • 2 eetlepels Solo
  • 2 theelepels oregano
  • 0.5 pot geroosterde paprika's
  • 2 rode uien
  • 0.5 blik gepelde tomaten
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 200 g kabeljauwfilet vers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe de geroosterde paprika's over in een vergiet en spoel deze af met ruim water, l uitlekken en snij ze in grote stukken.
  2. Pel en snipper de uien.
  3. Verhit 1 eetlepel Solo in een ruime pan en bak de ui glazig.
  4. Voeg de paprikastukken toe en bak deze kort mee
  5. Voeg de tomaten toe met de oregano.
  6. Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel Solo.
  7. Snij de filets in de lengte doormidden en bestrooi de filets met paprikapoeder.
  8. Rol de filets op en leg deze in de ovenschaal.
  9. Pureer het paprika-tomaat mengsel in de keukenmachine of blender.
  10. Verdeel de saus over de visrolletjes en strooi de kaas erover heen.
  11. Plaats de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Deze visrolletjes in geroosterde paprikasaus kan je ook klaarmaken met tong- of tongscharfilets.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.