Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Visrolletjes in geroosterde paprikasaus

Maar een halfuur om te koken vanavond? Kijk: deze visrolletjes in geroosterde paprikasaus zijn wat je zoekt. Een lekker simpel Italiaans gerechtje dat je zonder moeite op tafel tovert.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
duur
voorgerecht
hoofdgerecht
vis
recipe image Visrolletjes in geroosterde paprikasaus
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 2 eetlepels geraspte kaas
  • 200 g scholfilet
  • 2 eetlepels Solo
  • 2 theelepels oregano
  • 0.5 pot geroosterde paprika's
  • 2 rode uien
  • 0.5 blik gepelde tomaten
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 200 g kabeljauwfilet vers
  1. Doe de geroosterde paprika's over in een vergiet en spoel deze af met ruim water, l uitlekken en snij ze in grote stukken.
  2. Pel en snipper de uien.
  3. Verhit 1 eetlepel Solo in een ruime pan en bak de ui glazig.
  4. Voeg de paprikastukken toe en bak deze kort mee
  5. Voeg de tomaten toe met de oregano.
  6. Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel Solo.
  7. Snij de filets in de lengte doormidden en bestrooi de filets met paprikapoeder.
  8. Rol de filets op en leg deze in de ovenschaal.
  9. Pureer het paprika-tomaat mengsel in de keukenmachine of blender.
  10. Verdeel de saus over de visrolletjes en strooi de kaas erover heen.
  11. Plaats de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Deze visrolletjes in geroosterde paprikasaus kan je ook klaarmaken met tong- of tongscharfilets.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.