use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Visfilets met een knapperig korstje en sperziebonen met cocktailuitjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Visfilets met een knapperig korstje en sperziebonen met cocktailuitjes

Visfilets met een knapperig korstje en sperziebonen met cocktailuitjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 zakje goede kwaliteit instantaardappelpuree met melk
  • 50 g cornflakes
  • 1 ei
  • 4 dikke stevige visfilets (totaalgewicht 350 g), bijv. tilapia
  • 600 g sperziebonen
  • 5 el Solo Vloeibaar
  • 2 el cocktailuitjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel de cornflakes. Klop het ei.
  2. Doop de visfilets eerst in het ei en dan in de verkruimelde cornflakes, zodat de filets aan beide kanten een paneerlaag hebben. Zet de visfilets in de koelkast (minimaal 5 minuten).
  3. Haal in de tussentijd de bonen af en kook deze 6 tot 8 minuten in kokend water met een mespuntje bouillonpoeder. Giet de bonen af en doe terug in de pan. Meng 1 eetlepel vloeibare margarine en de cocktailuitjes erdoor. Breng op smaak met peper.
  4. Laat een pan op hoog vuur heet worden. Spuit 3 eetlepels vloeibare margarine in de pan en bak de visfilets 4 tot 6 minuten op halfhoog vuur totdat ze aan alle kanten bruin en knapperig zijn.
  5. Verwarm de aardappelpuree op halfhoog vuur. Voeg de rest van het ei toe, de resterende eetlepel vloeibare margarine en peper naar smaak. Meng goed door.
  6. Verdeel de visfilets over de borden en serveer met de sperziebonen en de aardappelpuree.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.