Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Maal de visfilet in een keukenmachine of in de beker met de staafmixer fijn. Voeg de maïzena, zout naar smaak, 2 theelepels mosterd en 2 eetlepels groene kruiden toe. Meng alles goed door elkaar. Rol er (met natte handen) balletjes ter grootte van een bitterbal van.
Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de aardappelschijfjes in ca. 15 minuten goudbruin. Schep geregeld om.
Kook ondertussen de boontjes in kokend water met wat zout, in ca. 10 minuten gaar.
Verhit 1 eetlepel Solo Vloeibaar in een pan en bak hierin de visballetjes in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar.
Meng ondertussen de ketchup met 1 theelepel mosterd en 2 eetlepels groene kruiden.
Giet de boontjes af en meng ze met 1 eetlepel Solo Vloeibaar en de rest van de groene kruiden.
Verdeel de gebakken aardappeltjes, de boontjes en de visballetjes over 4 borden. Geef de dipsaus erbij.