use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Vis uit de oven met aardappeltjes en paddenstoelen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Vis uit de oven met aardappeltjes en paddenstoelen

Vis uit de oven met aardappeltjes en paddenstoelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 850 g visfilets (bijvoorbeeld pladijs of tongschar)
  • 1 glas witte wijn
  • 2 tenen knoflook
  • 300 g gemengde paddenstoelen
  • 1 zakje Knorr Vis-saus
  • zout en peper
  • 750 g aardappelen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bestrooi de visfilets met zout en leg ze in een ingevette ovenschaal. Pers de knoflook en verdeel over de vis. Snij de geschilde aardappelen in flinterdunne plakjes zoals chips. Leg bovenop de
  2. vis. Verwarm de oven voor op 200°C en schuif de vis erin. Laat 15 minuten bakken en blus dan met het glas witte wijn. Laat opnieuw 15 minuten bakken totdat de aardappelchips goudkleurig
  3. zijn. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon, snij de grote exemplaren in plakjes en bak ze aan in wat olie. Bestrooi ze pas na het bakken met zout en peper. Maak de Knorr Vis-saus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de vis en de aardappeltjes over 4 borden, overgiet met de vissaus en schep er de paddenstoeltjes bovenop.
Garneer eventueel met gehakte peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.