Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan lichtbruin. Week de vermicelli 5 minuten in heet water en laat uitlekken. Meng met de sojasaus, vissaus, citroensap en cashewnoten. Hak de koriander en munt grof en roer erdoorheen. Haal de witloofbladeren los, snij ze in de lengte in dunne repen en halveer. Snij de komkommer in drie stukken en maak daar ook reepjes van. Snij de bosui in stukjes. Meng alles door de vermicelli. Haal de vellen rijstpapier even door warm water. Leg er één op een schoon werkvlak of schone theedoek. Leg een streep vulling in het midden en vouw de randen naar binnen toe als een envelop. Rol op tot een loempiavorm en kleef de randen toe met water. Snij doormidden. Doe dat ook met de rest. Garneer met takjes koriander. Dien op met chili-, of sojasaus.