use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Victoriabaarsfilets met citroensaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties4 porties
duur
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Victoriabaarsfilets met citroensaus
  • 600 g victoriabaarsfilets
  • 4 eetlepels citroensap
  • zout, peper
  • 4 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 8 kerstomaten, in vier gesneden
  • 2 eetlepels basilicum, versnipperd
  • 2 eetlepels koriander, fijngehakt
  1. Maak de visfilets schoon onder stromend water en dep ze droog.
  2. Giet water in een stoomkoker.
  3. Doe de visfilets in het mandje. Dek af en breng aan de kook.
  4. Laat 5 minuten koken zodra er stoom gevormd wordt. De vis is klaar als het visvlees mooi wit is.
  5. Bereid ondertussen de citroensaus door het citroensap met het zout, de peper en de olijfolie te mengen.
  6. Schik de visfilets op de borden en giet er de citroensaus over.
  7. Werk af met kwartjes kerstomaten, basilicum en gehakte koriander.
Dien op met krielaardappelen, natuur of als puree, op smaak gebracht met olijfolie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.