hoofdgerecht
Victoriabaarsfilets met citroensaus
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 600 g victoriabaarsfilets
- 4 eetlepels citroensap
- zout, peper
- 4 eetlepels Bertolli extra vergine
- 8 kerstomaten, in vier gesneden
- 2 eetlepels basilicum, versnipperd
- 2 eetlepels koriander, fijngehakt
- Maak de visfilets schoon onder stromend water en dep ze droog.
- Giet water in een stoomkoker.
- Doe de visfilets in het mandje. Dek af en breng aan de kook.
- Laat 5 minuten koken zodra er stoom gevormd wordt. De vis is klaar als het visvlees mooi wit is.
- Bereid ondertussen de citroensaus door het citroensap met het zout, de peper en de olijfolie te mengen.
- Schik de visfilets op de borden en giet er de citroensaus over.
- Werk af met kwartjes kerstomaten, basilicum en gehakte koriander.
