use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Verdronken soepje met garnaaltjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Verdronken soepje met garnaaltjes

Verdronken soepje met garnaaltjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 dl melk
  • 30 g Solo
  • 30 g bloem
  • 0.8 dl kippenbouillon
  • 120 g gekookte kabeljauw
  • 4 sneetjes gerookte zalm
  • kervelplukjes
  • 125 g noordzeegarnalen (gepeld)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smelt de Solo in een hoge kookpot en roer er de bloem onder.
  2. Giet al roerende de kippenbouillon en de melk in deze kookpot en laat de soep even opkoken.
  3. Schik in elk soepbord de Noordzeegarnalen en het stukje kabeljauw omwikkeld met de gerookte zalm.
  4. Zet de met vis gevulde borden op tafel en schenk de hete soep op de garnituur.
  5. Versier de verdronken soep met kervelpluksels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.