use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Verassingsbrood...
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Verassingsbrood...

Verassingsbrood...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 1 fantasiebrood van 2 kg
  • 1 meergranen brood
  • Bertolli voor op brood
  • beleg

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bestel bij uw bakker een fantasiebrood van 2 kg, bijvoorbeeld in de vorm van een schildpad. Koop ook een meergranenbrood (zoals het Waldkornbrood, te vinden bij de grotere bakkers in Vlaanderen en Wallonië).
  2. Snijd heel voorzichtig de bovenkant van het fantasiebrood, zodat u een ‘deksel 'krijgt. Haal dat er voorzichtig af.
  3. Verwijder met een scherp mes zorgvuldig het broodkruim van de korst. Let erop dat u kruim noch korst beschadigt.
  4. Snijd driehoekjes uit het Waldkornbrood.
  5. Beleg ze naar keuze. Zorg voor de nodige variatie in uw beleg (kaas, vlees, vis, groente …). Stop de miniboterhammetjes in de lege korst. Presenteer met het "deksel" erop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.