Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Was de rucola en laat hem goed uitlekken. Pel en hak de look fijn.
Maak het deeg volgens de aanwijzing op de verpakking. Strooi een beetje bloem op het aanrecht. Rol het deeg uit tot een cirkel. Verdeel vervolgens in 4 kleine cirkels en leg ze op een ingevet bakpapier.
Bestrijk de bodem van de cirkels met de helft van de Becel Bakken en Braden met een vleugje olijfolie. Verdeel de passata erover.
Bestrooi vervolgens met de rucola, de knoflook, de oregano en de kaas.
Bedek de pizza’s losjes met huishoudfolie en laat ze op een warme plaats 15 minuten rusten.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Maak gezichtjes op de pizza’s met de reepjes paprika,schijfjes champignons, de babymaïsjes en de kerstomaatjes. Besprenkel de rest van Becel Bakken en Braden over de pizzaatjes en laat ze in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten goudbruin bakken.