use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Varkensmedaillons met scampi en chips van ‘vergeten groenten'
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Varkensmedaillons met scampi en chips van ‘vergeten groenten'

Varkensmedaillons met scampi en chips van ‘vergeten groenten'

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 16 schoongemaakte scampi's
  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • zout
  • 600 g varkensmedaillons
  • 4 aardperen
  • 2 aardappelen
  • peper
  • 1 zoete aardappel
  • Solo frituur olie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de aardappelen, de zoete aardappel en de aardperen in fijne schijfjes.
  2. Bak ze 2 minuten op 140° in Solo Frituurvet. Leg ze op een schotel bedekt met absorberend papier.
  3. Droog de chips daarna gedurende 10 minuten in een op 100° voorverwarmde oven tot ze knapperig zijn.
  4. Kruid het vlees met peper en zout. Doe 4 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan, schroei het vlees aan alle kanten dicht en gaar het daarna in een op 200° voorverwarmde oven.
  5. Gaar de scampi's in 2 eetlepels Solo Vloeibaar en houd ze warm.
  6. Leg de varkensmedaillons op de borden, samen met enkele gebakken scampi's en werk af met de groentenchips.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.