use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Varkenshaasje met honing

Varkenshaasje met honing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    1 uur 15 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 3 soeplepels honing
  • Solo Vloeibaar
  • 600 g varkenshaasje
  • 3 grote sjalotten
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Kip
  • 1 soeplepel ciderazijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het varkenshaasje in 2 en doe ze in een grote pan met de fijngesneden sjalotten. Voeg er een de margarine aan toe.
  2. Laat 5 minuten bruinen. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Voeg de honing toe en laat het vlees carameliseren. Draai regelmatig om.
  4. Voeg het Knorr Bouillonketeltje en de ciderazijn toe.
  5. Laat 1 uur afgesloten bakken en klaar!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.