use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Varkenshaas met gebakken dadels
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Varkenshaas met gebakken dadels

Varkenshaas met gebakken dadels

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 kleine varkenshaasjes (150 g)
  • 12 dadels
  • 3 grote plakken serranoham
  • 50 g Solo Margarine

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kruid de varkenshaas met peper en zout. Snijd de sneetjes ham ieder in 3 repen en omwikkel de dadels ermee (steek de ham eventueel vast met een cocktailprikker).
  2. Verhit de boter in een pan en bak hierin het vlees rondom goudbruin en gaar in ongeveer 15 minuten. Bak de dadels de laatste 7 à 8 minuten mee.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.