![recipe image Tussenstop in Barcelona](/nl/-/media/Project/Upfield/Brands/Solo/Solo-be/Assets/Recipes/sync-images/76163963-f2cf-4af9-b462-b34a356761b2.jpg?rev=f5bfa7fe39a84a888eaaa0f53932fe77&w=1600)
Recept bewaard unsaved
Recept bewaard in ‘Mijn bewaarde recepten’
Tussenstop in Barcelona
Tussenstop in Barcelona
Met deze tussenstop in Barcelona zet je een heerlijke lunch op tafel. Volkorenbrood rijkelijk belegd met gebakken champignons, sjalotten en gamba's en afgemaakt met zoete pitjes uit de granaatappel en passievrucht.
Met zo'n lekkere boterham waan je je in Barcelona. Beleg sneetjes volkorenbrood met gebakken sjalotten en champignons en leg er gegrilde gamba's op. Met een snufje Espelette-peper en zoete tonen van granaatappel en passievrucht maak je dit heerlijke broodje af.
Geef score
- 10 min
Voorbereiding
Op tijd klaar
- 2 porties
Porties
- lage moeilijkheid
Moeilijkheid