Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
picknick

Tortillawrap met kippenreepjes en paksoi

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Zuid-Amerikaans
gevogelte
recipe image Tortillawrap met kippenreepjes en paksoi
  • 4 zachte tortillas van bloem
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 paksoi
  • 2 eetlepels Solo
  • 200 g gebakken kippenreepjes
  • 2 tomaten in schijfjes gesneden)
  • vers gemalen peper
  1. Vouw de tortilla's open op vetvrij papier of aluminiumfolie en besmeer ze met mayonaise.
  2. Stoof de paksoi in de Solo lichtjes aan .
  3. Leg de in reepjes gesneden kip, de schijfjes tomaat en de licht aangestoofde paksoi op de tortilla's en strooi er een beetje zout en peper over.
  4. Rol de tortilla's strak op in het vetvrij papier (of aluminiumfolie).
  5. Draai de uiteinden strak aan en leg ze in de koelkast.
Serveer de tortilla's koud.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.