use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tortilla met eekhoorntjesbrood en Comté
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tortilla met eekhoorntjesbrood en Comté

Tortilla met eekhoorntjesbrood en Comté

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 150 g eekhoorntjesbrood
  • 4 aardappelen
  • 6 eieren
  • zout en peper
  • 200 g Comté in kleine blokjes
  • 1 koffielepel peterselie fijngehakt
  • Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het eekhoorntjesbrood in schijfjes van ongeveer 3 mm. Bak die in een pan zonder vetstof.
  2. Laat het eekhoorntjesbrood zijn vocht verliezen en giet dit af.
  3. Laat de schijfjes vervolgens lichtjes kleuren in wat Solo Vloeibaar.
  4. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ongeveer 1 cm.
  5. Bak ze in de pan met wat Solo Vloeibaar goudbruin.
  6. Klop de eieren op.
  7. Kruid naar smaak met peper en zout.
  8. Verwarm in de pan 2 eetlepels Solo en voeg de aardappelblokjes, de Comté en de eekhoorntjesbroodschijfjes toe.
  9. Overgiet dit alles met de losgeklopte eieren en bestrooi met de fijngehakte peterselie.
  10. Laat de tortilla langs beide zijden bakken.
  11. Snij de tortilla daarna in vieren en serveer koud of warm.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.