use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
duur

Tonijn met noodles

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Tonijn met noodles
  • 150 g Chinese noodles
  • 300 g tonijnfilet
  • 1 koolrabi
  • 200 g spinazieblaadjes
  • 2 el Solo vloeibare margarine
  • 1 el Japanse sojasaus
  • 1 el oestersaus
  • 1 el sesamzaadjes
  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tonijn in blokjes. Maak de koolrabi schoon en snijd hem in blokjes. Was de spinazie en laat de groente uitlekken.
  2. Laat een wok goed heet worden en voeg de vloeibare margarine toe. Bak er de tonijn en koolrabi heel kort in aan. Voeg de spinazie toe en laat het blad al omscheppend slinken.
  3. Roerbak de gekookte noedels mee tot ze warm zijn. Breng het gerecht op smaak met sojasaus en oestersaus. Strooi de sesamzaadjes erover en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.