use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Tonijn-, tomaat- en olijvenpakketjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    45 min
  • Porties
     
    4 porties
voorgerecht
hoofdgerecht
overig europees
vis
recipe image Tonijn-, tomaat- en olijvenpakketjes
  • 1 blik tonijn in eigen nat
  • 4 eetlepels tomatensaus
  • 50 g olijven (zwarte ontpitte)
  • tijm
  • peper
  • 220 g bloem
  • 1 dl water
  • zout
  • geraspte gele schil van 1 citroen
  • 30 g Solo
  1. Kneed de ingrediënten van het deeg samen goed glad en laat 30 minuten rusten.
  2. Snipper de tonijn fijn en hak de olijven in kleine stukjes.
  3. Meng ze met de saus en breng op smaak met peper en tijm.
  4. Rol het deeg uit en snij er rondjes uit.
  5. Beleg ze met een beetje tonijnbereiding, plooi ze dubbel en knijp de randen dicht.
  6. Schuif ze in de op 180 ° C voorverwarmde oven tot ze mooi goudgeel gebakken zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.