use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tongscharfilets en bladspinazie met room in de oven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tongscharfilets en bladspinazie met room in de oven

Tongscharfilets en bladspinazie met room in de oven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    4 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.2 l melk
  • witte wijn
  • 30 g bloem
  • 30 g Solo
  • zout
  • 300 g bladspinazie met room
  • peper
  • muskaatnoot
  • 50 g geraspte kaas
  • 400 g tongscharfilets

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
Bereiding
  1. Maak een bechamelsaus: bloem en solo samen smelten en dan met de melk binden. Op smaak brengen met peper, zout en muskaatnoot.
  2. Schik de spinazie in een vuurvaste schotel.
  3. Pocheer de tongscharfilets in de witte wijn.
  4. Leg de vis op de spinazie, overgiet met de bechamelsaus en overstrooi met de geraspte kaas.
  5. Laat onder de hete grill kleuren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.