Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Tongscharfilets en bladspinazie met room in de oven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd4 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
hoofdgerecht
vis
recipe image Tongscharfilets en bladspinazie met room in de oven
  • 0.2 l melk
  • witte wijn
  • 30 g bloem
  • 30 g Solo
  • zout
  • 300 g bladspinazie met room
  • peper
  • muskaatnoot
  • 50 g geraspte kaas
  • 400 g tongscharfilets
Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
Bereiding
  1. Maak een bechamelsaus: bloem en solo samen smelten en dan met de melk binden. Op smaak brengen met peper, zout en muskaatnoot.
  2. Schik de spinazie in een vuurvaste schotel.
  3. Pocheer de tongscharfilets in de witte wijn.
  4. Leg de vis op de spinazie, overgiet met de bechamelsaus en overstrooi met de geraspte kaas.
  5. Laat onder de hete grill kleuren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.