use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tongrolletjes met zuurkool en papillotte
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tongrolletjes met zuurkool en papillotte

Tongrolletjes met zuurkool en papillotte

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 pak zuurkool
  • 3 takjes tijm
  • 500 g tongfilets
  • (grove) mosterd
  • 4 plakken gerookte ham
  • 2 dl Aceto Balsamico di Modena
  • 4 stukken aluminiumfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Laat de zuurkool uitlekken en meng de tijmblaadjes erdoor.
  2. Bestrijk de tongfilets met mosterd, en bestrooi ze met zout en peper. Maak rolletjes van de vis met wat zuurkool erin en een sneetje ham eromheen.
  3. Leg op elk stuk folie een tongrolletje, vouw de pakketjes dicht als een toffee en bak ze 10-15 minuten middenin de voorverwarmde oven.
  4. Kook intussen de azijn in een pannetje in tot een siroop. Haal de pakketjes uit de oven en serveer de siroop als saus erbij.
Lekker met een citrussalade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.