use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tomatenvelouté met citroengras en limoenblaadjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tomatenvelouté met citroengras en limoenblaadjes

Tomatenvelouté met citroengras en limoenblaadjes

Citroengras is een hoog grassoort met rietachtige stengels en bladeren die naar citroen ruiken.

Het is een bijzonder aromatische plant, die thuishoort in Azië maar tegenwoordig in alle werelddelen voorkomt.

Citroengras is een van de meest gebruikte kruiden uit de Thaise keuken...

Citroengras is een hoog grassoort met rietachtige stengels en bladeren die naar citroen ruiken.

Het is een bijzonder aromatische plant, die thuishoort in Azië maar tegenwoordig in alle werelddelen voorkomt.

Citroengras is een van de meest gebruikte kruiden uit de Thaise keuken...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 2 x 350 g Knorr Tomatenvelouté
  • 1 stengel citroengras
  • een 10 - tal (gedroogde) limoenblaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Snij het citroengras overlangs open en verkruimel de limoenblaadjes.
  2. Verwarm de inhoud van de twee pakjes soep met 650 mi water, het
  3. citroengras en de limoenblaadjes.
  4. Breng dit aan de kook en laat even trekken.
  5. Zeef de soep alvorens ze te serveren.
  6. Verdeel de soep in diepe borden.
  7. Leg eventueel een stengel citroengras op het bord ter versiering.Tip van de chef:
  8. Voeg op het einde een scheutje kokosroom toe en mix de soep kort, opdat
  9. de kokosroom zeker niet zou schiften. Een gebakken scampi in elk bord
  10. maakt het gerecht nog exotischer...

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.