Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Tomatenvelouté

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding45 min
  • Moeilijkheidgemiddelde moeilijkheid
  • Porties8 porties
goedkoop
voorgerecht
overig europees
Vegetarisch
recipe image Tomatenvelouté
  • 2 wortelen
  • 80 g Solo
  • 1.5 l groentenbouillon
  • 1 laurierblad
  • zout
  • 1 eierdooier
  • 2 dl light room
  • 1 ui
  • 1 prei
  • 1 aardappel
  • 1 courgette
  • 6 tomaten
  • peper
  • 2 eetlepels gehakte basilicum
  1. Pel en snipper de ui.
  2. Stoof in de Solo aan en voeg dan de andere in stukjes gesneden groenten er bij.
  3. Giet er de bouillon bij, voeg het laurierblad toe en laat op een zacht vuur garen.
  4. Verwijder het laurierblad en mix glad.
  5. Proef na op peper en zout.
  6. aat de soep goed warm worden en haal van het vuur af.
  7. Roer de eierdooier los met de light room en voeg bij de soep.
  8. Meng en werk af met de gehakte basilicum.
Dien op met krokante broodkorstjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.