use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tomatensoep en roggebrood met varkensworst
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tomatensoep en roggebrood met varkensworst

Tomatensoep en roggebrood met varkensworst

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 rode paprika
  • 0.5 prei
  • 1 groene appel (Granny)
  • 0.5 el vloeibare margarine
  • 1 l tomaten-crèmesoep (blik)
  • 6 sneetjes roggebrood
  • Becel pro-activ
  • 1 handvol rucola
  • 6 plakken varkensworst (broodbeleg)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de paprika schoon en snijd hem in piepkleine blokjes. Maak de prei schoon en snijd hem in dunne ringen. Schil de appel, snijd het klokhuis eruit en snijd de rest in dunne plakjes.
  2. Bak de appelplakjes in een pan met antiaanbaklaag, in de vloeibare margarine aan beide kanten bruin. Verwarm gelijktijdig de soep met de paprika en de prei volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem, als de soep kookt, de pan van het vuur en zet opzij gedurende 5 minuten met de deksel erop.
  3. Bestrijk intussen het roggebrood met Becel pro-activ en verdeel er de rucola, de varkensworst en de gebakken appel over. Halveer de sneetjes roggebrood. Schep de soep in cappuccinokopjes en serveer met het roggebrood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.