voorgerecht
Tomaat gevuld met een vispannetje van garnalen en in basilicumolie gebakken scampi's
Tomaat-garnaal is een klassieker als voorgerecht en is door iedereen gekend.
100 ideeën zou 100 ideeën niet zijn als we daar niet zelf een eigen versie van maakten...
Tomaat-garnaal is een klassieker als voorgerecht en is door iedereen gekend.
100 ideeën zou 100 ideeën niet zijn als we daar niet zelf een eigen versie van maakten...
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 1 pakje vispannetje met garnalen van Iglo
- 8 scampi's
- 4 middelgrote tomaten
- 1 dl room
- 1 dl basilicumolie
- 1 schaaltje preischeuten
- 16 witte aspergepunten
- Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bereid het vispannetje voor zoals beschreven op de verpakking.
- Verwijder het kroontje van de tomaten, snijd vervolgens het kapje weg en vul op met het vispannetje.
- Laat de tomaten in de oven verder garen.
- Pel de scampi's, snijd ze overlangs in twee, verwijder het darmkanaal en bak in hete basilicumolie.
- Blus de pan met de witte wijn en voeg de room en de aspergepunten toe.
- Schik de tomaten op een klein bordje, leg de scampi erop en lepel de saus errond.
- Versier het geheel met wat preischeuten.
