use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tomaat gevuld met een vispannetje van garnalen en in basilicumolie gebakken scampi's
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tomaat gevuld met een vispannetje van garnalen en in basilicumolie gebakken scampi's

Tomaat gevuld met een vispannetje van garnalen en in basilicumolie gebakken scampi's

Tomaat-garnaal is een klassieker als voorgerecht en is door iedereen gekend.

100 ideeën zou 100 ideeën niet zijn als we daar niet zelf een eigen versie van maakten...

Tomaat-garnaal is een klassieker als voorgerecht en is door iedereen gekend.

100 ideeën zou 100 ideeën niet zijn als we daar niet zelf een eigen versie van maakten...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 pakje vispannetje met garnalen van Iglo
  • 8 scampi's
  • 4 middelgrote tomaten
  • 1 dl room
  • 1 dl basilicumolie
  • 1 schaaltje preischeuten
  • 16 witte aspergepunten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Bereid het vispannetje voor zoals beschreven op de verpakking.
  3. Verwijder het kroontje van de tomaten, snijd vervolgens het kapje weg en vul op met het vispannetje.
  4. Laat de tomaten in de oven verder garen.
  5. Pel de scampi's, snijd ze overlangs in twee, verwijder het darmkanaal en bak in hete basilicumolie.
  6. Blus de pan met de witte wijn en voeg de room en de aspergepunten toe.
  7. Schik de tomaten op een klein bordje, leg de scampi erop en lepel de saus errond.
  8. Versier het geheel met wat preischeuten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.