use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Toast met roerei en paddenstoelen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Toast met roerei en paddenstoelen

Toast met roerei en paddenstoelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 150 g gemengde paddenstoelen
  • 8 cherrytomaatjes
  • 4 volkoren boterhammen
  • 3 eieren
  • 2 tl vloeibare margarine
  • Becel pro-activ
  • 1 el fijngeknipt bieslook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Was en snijd de tomaatjes in vieren. Rooster de boterhammen lichtbruin. Klop de eieren los met 1 eetlepel water en peper en zout naar smaak.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een pan met antiaanbaklaag en bak de paddenstoelen al omscheppend 2 minuten. Schenk het eimengsel in de pan en laat het ei al omscheppend net stollen.
  3. Bestrijk het brood met de Becel pro-activ. Verdeel het ei over het brood en garneer de boterhammen met de cherrytomaatjes en de bieslook.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.