Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
lekker eten

Toast met grijze garnalen

Toast met grijze garnalen maken? Dit is een van de lekkerste grijze garnalen recepten! Geroosterde brood met ansjoviscrème, sla, wortel, ei, krab en grijze garnalen, dat wordt een heerlijke boterham met al het lekkere uit de Noordzee.

Met dit lekkere toast met garnalen recept maak je in 1e minuten een heerlijke boterham met lekkers uit de Noordzee.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding15 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties2 porties
duur
zonder koken
hoofdgerecht
Belgisch
recipe image Toast met grijze garnalen
  • 20 g Becel omega3 plus
  • 2 ansjovisfilets
  • 2 geroosterde sneetjes boerenbrood
  • 4 blaadjes gewassen sla
  • 1 fijngeraspte wortel
  • 0.25 komkommer in fijne schijfjes gesneden
  • 1 hardgekookt ei
  • 120 g krabvlees
  • 100 g gepelde grijze garnalen
  • versgemalen peper
  • versgemalen zout
  • 2 partjes citroen
  1. Meng de Becel Omega 3 Plus met de ansjovis en besmeer de toasts met de bereiding.
  2. Beleg het brood met de blaadjes sla, de geraspte wortel, de schijfjes komkommer en de plakjes hardgekookt ei. Voeg de stukjes krab en de grijze garnalen toe en kruid rijkelijk met peper en zout. Geef de citroen erbij.
Serveer met knapperige groenten: kerstomaatjes, bloemkool, wortel, komkommer,...

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.