use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Toast met gegrilde asperges
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Toast met gegrilde asperges

Toast met gegrilde asperges

Er bestaan zowel groene asperges (die kleiner en smakelijker zijn), als witte (die zacht en een beetje zoet zijn) en paarse (die een krachtiger smaak hebben).

Elke soort bevat weinig calorieën maar veel vitamines.

Er bestaan zowel groene asperges (die kleiner en smakelijker zijn), als witte (die zacht en een beetje zoet zijn) en paarse (die een krachtiger smaak hebben).

Elke soort bevat weinig calorieën maar veel vitamines.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 plakjes ontvette ham
  • 4 plakjes magere kaas
  • 16 asperges uit blik
  • 1 el fijngehakte sjalot
  • 1 el Becel Light
  • paprikapoeder
  • 12 sneetjes bruin toastbrood

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 230°C (heteluchtoven 210°C). Rooster de sneetjes brood tot ze lichtbruin zijn.
  2. Besmeer de toast met de Becel Light en beleg ze met de ham. Snijd de asperges op maat, zodat ze precies op de toast passen. Leg ze op de ham en bedek ze met de kaas.
  3. Zet de toast weer in de oven tot de kaas gesmolten is. Bestrooi met de fijngehakte sjalot en paprikapoeder.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.