Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Tartaar van tonijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties8 porties
duur
voorgerecht
aperitiefhapje
Aziatisch
recipe image Tartaar van tonijn
  • 400 g verse tonijn zonder vel en graten
  • 2 fijngehakte sjalotten
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 1 limoensap
  • zout
  • roze peper
  • wasabi
  • 1 eetlepel basilicum
  • 2 eetlepels olijfolie
  1. Snij de tonijn fijn, bij voorkeur met een keukenmes.
  2. Meng de sjalotten, de peterselie en de basilicum onder de versneden tonijn en voeg hier ook de olijfolie en het limoensap aan toe.
  3. Kruid met zout en roze peper.
  4. Leg de tartaar op een degustatielepel en versier met een kroontje wasabi.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.