hoofdgerecht
Tagliatelle met zeevruchten en blauwe kaas
Blauwe kaas is er in vele variaties.
Deze kaas is trouwens zeer geschikt voor allerlei slaatjes.
Maar wij gebruikten deze kaas als basis voor onze pastasaus.
Blauwe kaas is er in vele variaties.
Deze kaas is trouwens zeer geschikt voor allerlei slaatjes.
Maar wij gebruikten deze kaas als basis voor onze pastasaus.
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 1 vispannetje met garnalen van Iglo
- 600 g tagliatelle
- 500 ml melk
- een beetje Maïzena
- 100 g blauwe kaas
- peper, zout en nootmuskaat
- Bereiding:Laat de melk inkoken en bind met een weinig Maïzena.
- Roer de blauwe kaas erdoor en laat doorkoken.
- Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
- Kook de tagliatelle en laat goed uitlekken.
- Haal de tagliatelle door de saus.
- Warm het vispannetje op zoals vermeld op de verpakking.
- Dresseer het vispannetje op de tagliatelle.
