Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Tagliatelle Genovese

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
Vegetarisch
recipe image Tagliatelle Genovese
  • 250 g haricots verts
  • 100 g kleine krieltjes
  • 350 g tagliatelle
  • 150 g (verse) pesto
  • Of zelf pesto maken:*
  • 50 g basilicum
  • 1 teen knoflook
  • 30 g pijnboompitten
  • 30 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 6 el olijfolie
  1. Snijd de puntjes van de haricots verts. Kook de krieltjes in licht gezouten water gaar in 10 à 15 minuten. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de haricots verts in ongeveer 4 minuten beetgaar.
  2. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Giet de pasta af en laat uitlekken. Meng in de pan de pasta en aardappeltjes met de pesto. Voeg de uitgelekte haricots verts toe, meng en serveer.
  3. *Zelf pesto maken: meng in de keukenmachine de basilicum met de knoflook, pijnboompitten, geraspte Parmezaanse kaas en olijfolie.
Lekker met vijgen, gerold in Parmaham.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.