nagerecht
Stracciatella Sundae
Gepost door Carte d'Or
Gepost door Carte d'Or
Geef score
Kooktijd15 min
Porties

- 4 grote bollen Carte d'Or Stracciatellaroomijs (200 g/400 ml)
- 100 g Madeiracake, in dunne plakjes
- 4 el cognac
- 150 ml sinaasappelsap
- 250 g zoete kastanjepasta
- 2 el honing
- 0.5 tl gemalen kaneel
- fijn gemalen nootjes voor de afwerking
- Leg een sneetje cake op de bodem van een dessertglas en besprenkel het met een eetlepel cognac en twee eetlepels sinaasappelsap.
- Spuit of smeer de kastanjepasta gelijkmatig uit over elk stukje cake.
- Werk af met een beetje honing en een snuifje kaneel.
- Schep een grote bol Carte D'Or Stracciatella uit en leg het op het stukje cake.
- Versier met de fijngemalen nootjes.
- Dien onmiddellijk op.
