use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Stracciatella Sundae
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Stracciatella Sundae

Stracciatella Sundae

Gepost door Carte d'Or

Gepost door Carte d'Or

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 grote bollen Carte d'Or Stracciatellaroomijs (200 g/400 ml)
  • 100 g Madeiracake, in dunne plakjes
  • 4 el cognac
  • 150 ml sinaasappelsap
  • 250 g zoete kastanjepasta
  • 2 el honing
  • 0.5 tl gemalen kaneel
  • fijn gemalen nootjes voor de afwerking

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Leg een sneetje cake op de bodem van een dessertglas en besprenkel het met een eetlepel cognac en twee eetlepels sinaasappelsap.
  2. Spuit of smeer de kastanjepasta gelijkmatig uit over elk stukje cake.
  3. Werk af met een beetje honing en een snuifje kaneel.
  4. Schep een grote bol Carte D'Or Stracciatella uit en leg het op het stukje cake.
  5. Versier met de fijngemalen nootjes.
  6. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.