use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Stoofpot van hondshaai met groene groenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd1 uur
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Stoofpot van hondshaai met groene groenten
  • 600 g hondshaai
  • 1 ui
  • 1 stukje gember (3 cm)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 chilipeper
  • 1 el Solo
  • 0.5 tl gemalen kurkuma
  • 1 bosje asperges
  • 1 handvol peultjes of boontjes
  • 1 handvol erwtjes
  • 0.5 venkelknol
  • 250 ml kokosmelk
  • 2 el verse koriander
  1. Snijd de hondshaai in stukjes van 3 cm. Schil de ui en snipper fijn. Schil de gember en rasp fijn. Schil het teentje knoflook en rasp fijn. Verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snipper fijn.
  2. Smelt een eetlepel Solo in een pot en voeg de ui, gember, knoflook, chili en kurkuma toe. Snijd de steeltjes van de koriander en voeg ze toe aan het stoofpotje. Bewaar de blaadjes voor de afwerking.
  3. Was de groenten zorgvuldig en snijd de venkel in plakjes. Doe de hondshaai, de groenten en de kokosmelk bij het stoofpotje, breng aan de kook en zet het vuur dan zachter. Snijd de onderste centimeter van de asperges en voeg ze toe aan het stoofpotje. Laat zacht inkoken tot een smeuïge curry en werk af met de korianderblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.