Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Stilton-boterham

Deze boterham van chef-kok Jeroen De Pauw is een lekkernij voor wie fan is van blauwe kaas. De combinatie met het perenslaatje is subliem.

Blauwe Stilton-kaas in combinatie met een fris perenslaatje. Gewaagd, maar lekker!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Moeilijkheidgemiddelde moeilijkheid
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Belgisch
gemiddelde moeilijkheid
recipe image Stilton-boterham
  • 4 dikke sneden tarwebrood
  • 250 g stilton
  • 100 g gedroogde veenbessen
  • 30 g pecannoten
  • 45 g Becel Romig
  • 10 druiven
  • balsamicosiroop
  • 2 peren
  • veldsla
  1. Gril de boterhammen langs beide kanten in de oven.
  2. Verkruimel de Stilton-kaas in een kom en meng er de veenbessen onder. Hak de pecannoten en rooster ze in een droge pan op het vuur. Meng nadien met de Stilton.
  3. Besmeer het gegrilde tarwebrood met de Becel Romig en beleg rijkelijk met de Stilton-mengeling. Werk af met balsamicosiroop. Snij enkele ontpitte druiven in twee en voeg ze toe.
  4. Serveer met een salade van veldsla en stukjes peer.
  5. Dit recept is een creatie van chef-kok Jeroen De Pauw.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.