use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Spinaziepoffertjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spinaziepoffertjes

Spinaziepoffertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g spinazie
  • melk
  • 300 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 tl zout
  • 3 eieren
  • 150 g geraspte kaas
  • 7.5 el Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de spinazie en laat het in een grote pan met het aanhangend water slinken. Laat het afkoelen en pureer de groente in de keukenrobot.
  2. Doe de spinazie met het vocht in een maatbeker en vul het aan met melk tot 4 deciliter.
  3. Meng in een kom het bakmeel met het zout. Schenk er al roerend de spinaziemelk bij en klop er dan de eieren één voor één door. Meng de helft van de kaas door het beslag.
  4. Verhit de poffertjespan en vet de holtes in met wat vloeibare margarine. Schenk beslag in de holtes en bak de poffertjes in ca.7 minuten gaar. Keer ze als de bovenkant bijna droog is. Strooi de rest van de kaas over de poffertjes en serveer ze.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.