use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Spinazie-calzones
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spinazie-calzones

Spinazie-calzones

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g diepvriesspinazie
  • 200 g pizzadeeg
  • 1 teen knoflook
  • 200 g Cottage cheese
  • 100 g oude geraspte kaas
  • versgemalen peper
  • 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
  • 1 ei

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de spinazie ontdooien in een zeef. Druk al het vocht eruit.
  2. Doe de spinazie over in een kom en pers er de knoflook boven uit. Schep de Cottage cheese en de oude kaas erdoor en breng het mengsel op smaak met versgemalen peper en de gedroogde Italiaanse kruiden. Meng tot slot het ei door de spinazie.
  3. Verdeel het pizzadeeg in vieren en schep op elk stuk een kwart van de vulling. Vouw het deeg diagonaal over de vulling dubbel en vouw de randen zo naar binnen dat de calzones een halve cirkel vormen.
  4. Bak de calzones op een met bakpapier bedekte bakplaat gaar in 18 à 20 minuten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.