Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Spiesje van Noorse Atlantische zalm met courgette, pepers en aubergine

Spiesjes (of brochettejes) zijn altijd lekker als of voor- of hoodgerecht.

Meestal gebruiken we er varkens- of lamsvlees voor. Of kabeljauw of kip.

Met dit receptje maak je nu ook je eigen zalmspiesjes...

Spiesjes (of brochettejes) zijn altijd lekker als of voor- of hoodgerecht.

Meestal gebruiken we er varkens- of lamsvlees voor. Of kabeljauw of kip.

Met dit receptje maak je nu ook je eigen zalmspiesjes...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
voorgerecht
recipe image Spiesje van Noorse Atlantische zalm met courgette, pepers en aubergine
  • Ingrediënten:
  • 16x3x20g zalm van Iglo
  • 2 aubergines
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • Provençaalse kruiden
  • 4 soeplepels Bertolli olijfolie
  • sap van 1/2 citroen
  • 2 soeplepels balsamicoazijn
  • 1 soeplepel sojasaus
  • 1 theelepel tabasco
  • peper en zout
  1. Bereiding:Steek telkens een stukje aubergine, courgette, rode en gele peper op een spies, afgewisseld met 3 stukjes zalm per spies.
  2. Kruid met peper en zout.
  3. Overgiet met olijfolie (Bertolli) en bak in een grilleerpan.
  4. Bereid ondertussen de vinaigrette: meng de olijfolie met het citroensap, de balsamicoazijn, sojasaus en tabasco.
  5. Presenteer een spiesje op een klein bordje en overgiet met wat vinaigrette.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.