use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Spicy chocolademousse

Voor deze spicy chocolademousse heb je slechts 5 ingrediënten nodig en in 20 minuten staat dit verrukkelijke toetje op tafel. Door de gekonfijte gember en de roze peperbolletje krijgt deze mousse zijn lekkere pittige smaakje. Een feestelijk chocoladedessert als afsluiter van een lekker dinertje!

Maak deze bijzondere spicy chocolademousse als afsluiting van een feestelijk diner of lekker etentje. Daarmee zet je beslist een bijzonder chocolade dessert op tafel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd7 min
  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Spicy chocolademousse
  • 80 g pure chocolade
  • 1 el honing of agavesiroop
  • 10 g gekonfijte gember
  • 1 tl roze peperbolletjes
  • 1 flesje Solo Crèmefine Vol
  1. Breek de chocolade in stukjes. Laat de chocolade met de honing of agavesiroop au bain-marie smelten.
  2. Hak de gekonfijte gember fijn. Houd een paar roze-peperbolletjes apart voor de garnering en kneus de rest. Spatel de gekneusde peperbolletjes en de gember door de gesmolten chocolade.
  3. Klop de Solo Crèmefine Patisserie op en spatel er de chocolade onder. Schep de chocolademousse in glaasjes en laat een nachtje opstijven in de koelkast. Garneer net voor het serveren met een paar roze-peperbolletjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.