use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Speelse boterham
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Speelse boterham

Speelse boterham

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • blad harde plastic (type plastic map)
  • stift
  • schaar
  • Becel Pro Activ
  • hagelslag
  • decoratiekorrels voor gebak in verschillende kleuren
  • 8 sneetjes vierkant brood

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Teken op het blad plastic grote letters of cijfers (een beetje kleiner dan de boterhammen). Snijd ze uit en verwijder de sporen van de marker.
  2. Snijd de korsten van de boterhammen en vorm vierkanten.
  3. Bestrijk de boterhammen met de Becel .
  4. Leg een letter of cijfer op elke boterham en bestrooi met een dunne egale laag hagelslag.
  5. Verwijder voorzichtig de plastic letter of cijfer.
  6. Vul de opening met decoratiekorrels voor gebak.
  7. Druk de korrels wat aan om goed vast te zetten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.