use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Speciale hotdogs
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Speciale hotdogs

Speciale hotdogs

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 eetlepel Solo
  • 8 Frankfurter worstjes
  • 8 sneetjes bacon
  • 4 hotdog broodjes
  • gemengde geraspte rauwkost
  • mosterd
  • 1 ui

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Rol de worstjes op in de sneetjes bacon.
  2. Laat de Solo warmen in een pan en bak de worstjes onder voortdurend draaien tot het spek krokant is.
  3. Pel de ui en snijd hem in zeer fijne plakjes. Snijd de broodjes open.
  4. Smeer ze in met een beetje mosterd en schik er de ui op. Schik daarop de rauwkost.
  5. Leg op ieder een worstje en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.