use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Spaghetti met visfilets en paprika
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spaghetti met visfilets en paprika

Spaghetti met visfilets en paprika

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 350 g spaghetti
  • zout
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 eetlepel marjolein
  • 400 g visfilets
  • 2 rode paprika's
  • 1 ui
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Halveer de paprika's, haal er de zaadlijsten en zaadjes uit en snij ze in fijne reepjes.
  2. Snij de ui in dunne ringen.
  3. Bak de ui kort in de Solo samen met de paprika's.
  4. Kruid de groenten met de marjolein, peper en zout.
  5. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuten sudderen en roer af en toe.
  6. Kook de pasta al dente in ruim, kokend en gezouten water.
  7. Giet af maar houd 2 eetlepels van het kookwater apart.
  8. Voeg de visfilets bij de groenten en laat nog 5 minuten garen.
  9. Voeg 2 eetlepels pastakookwater bij de saus en voeg dan de pasta bij de groenten.
  10. Goed mengen en meteen opdienen.
Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.