use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Spaghetti met kerstomaatjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Spaghetti met kerstomaatjes
  • 400 g spaghetti
  • 500 g kerstomaten
  • 0.5 rood pepertje
  • 1 teen knoflook
  • takjes basilicum
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • Lekker met:
  • 4 grote schnitzels
  • peper en zout
  • 4 plakjes (parma)ham
  • 100 g rucola
  1. Was en halveer de kerstomaten. Snijd het pepertje in ragfijne reepjes. Pel en snipper de knoflook. Scheur de basilicumblaadjes grof. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit de vloeibare margarine en roerbak hierin de halve kerstomaatjes met de reepjes peper gedurende 2 à 3 minuten. Bak dan de knoflook een minuutje mee.
  3. Giet de spaghetti af en voeg hem nog een beetje nat bij de tomaatjes, strooi de basilicumreepjes erover en meng opnieuw.
  4. Lekker met rucolasalade en minischnitzels:
  5. Snijd de schnitzels en de plakken ham in drieën. Kruid de schnitzels met peper en zout, leg er een stukje ham op en steek vast met een cocktailprikker.
  6. Bak de minischnitzels 3 à 4 minuten in vloeibare margarine en serveer bij de pasta.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.