use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Spaghetti all'uovo

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Spaghetti all'uovo
  • 400 g spaghetti
  • 4 eieren
  • 1 ui
  • 1 rode peper
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • vers geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 bosje bieslook
  1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kom de eieren los. Pel en snipper de ui. Haal de pitjes uit de peper en snijd het in dunne reepjes.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een grote koekenpan en fruit hierin de ui ca. 2 minuten. Bak de reepjes peper een minuutje mee. Voeg de uitgelekte spaghetti toe en warm de pasta even door. Schenk dan de geklutste eieren over de spaghetti en schud de pasta om tot de eieren iets gestold zijn. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  3. Schep de spaghetti in een wijde schaal en strooi er royaal geraspte Parmezaanse kaas overheen. Serveer direct.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.